YOUR BROWSER IS OUT OF DATE. For a better experience, use a newer browser like Google Chrome

Tæt samarbejde

Du skal have den bedst tænkelige speak og lyd. Speakerbureauet lægger derfor vægt på et tæt og godt samarbejde mellem dig, speaker og instruktør i enten dit eller vores lydstudie.


Vores koncept bygger på, at du kan kommunikere med speakeren under hele processen. I kan enten være fysisk til stede sammen i et studie og eller have kontakt med hinanden online for eksempel via ISDN.


Stemmevalg og bookning

Vi hjælper dig med at finde den rigtige stemme gennem vores verdensomspændende netværk af speakere og lydstudier.


Vi producerer speak til mange TV spots, reklamefilm, skuespil og undervisning og ofte i helt op til 15 sprogversioner. Vores kunder sætter stadig større krav til os om finde de helt rigtige stemmekarakterer og vi har derfor udvidet vores internationale netværk med European Studio Network – ESN – som tilbyder ISDN lydstudier og speakere fra hele verden til en pris der ikke kun er forbeholdt de store reklamebudgetter.


På Speakerbureauets hjemmeside kan du lytte til stemmeprøver og booke speakere online via vores speakerarkiv. Opretter du dig som bruger, kan du markere dine favoritspeakere. Lister over de speakere du har brugt ved tidligere bookninger bliver gemt, så du nemt kan finde dem ved senere lejligheder.