YOUR BROWSER IS OUT OF DATE. For a better experience, use a newer browser like Google Chrome

Cases

FLS informations speak

Informations speak på engelsk med Bennet Thorpe optaget hos Speakerbureauet. Engelsk er jo efterhånden firmasprog i mange danske virksomheder. Det sætter krav til et professionelt udvalg af speakere.


E-learning is a major part of our services today

E-learning has been an important part of our services for many years. Our speciality is language versions. This is a elearning program for the American part of the famous hearing aid company Widex. Recorded at Speakerbureauet with our American narrator Tina Robinson


Widex

27 sprogversioner har Speakerbureauet produceret af de små talemeddelelser inde i Widex høreapparater. Udfordringen er at få al lyd til at være på en begrænset plads, så kravene er store til ensartethed og taleforståelighed på alle sprog. Speakerbureauet står også for mange af sprogversionerne til Widex´ præsentationsfilm. Her lægger Vladimir stemme til den russiske version.


Selandia

Chroma Film vandt Guld på WordlMediaFestival 2012, med filmen om ØK, B&W og skibet Selandia. Speakerbureauet producerede lydsiden på engelsk og tysk.


Et år med det gamle træskib Aron

Jette Sieverten fra Speakerbureauet, lagde stemme til filmen om det gamle skib Aron, hvis skipper i en menneskeralder har sejlet og passet på skonnert fra Svendborg. Filmen blev lavet som et non-commecielt projekt af Chroma Film som støtte til foreningen af gamle træskibe.


Krigen i Sønderjylland

Til en udstilling på Eksperimentarium om Krigen i Sønderjylland 1864, indspillede vi en række skuespil på ægte Sønderjysk, med blandt andre Lars Thiesgaard og Jette Sievertsen, som er ægte Sønderjyder.


Københavns befæstning

På Trekroner fort vises en storskærm præcentation af "slaget på Reden", produceret af "No Parking" 2011. Speakerbureauet har produceret musikken og lydsiden i Surround sound.


Henning Jensen – Københavns befæstning

Henning Jensen har lagt stemme til denne film om Trekroner og Københavns befæstning. Indtalt hos Speakerbureauet 2011.


Gozoa

Sebastian Jessen og Lucas Lazarus indspillede foråret 2013 den danske og amerikanske version af matematikspillet Gozoa.
En spændende mulighed for leg og lær, som app´s har bragt med sig. Sprogversioner indspillet hos Speakerbureauet.


Moviestar Planet

En virkelig udfordring. Find en ung energisk pigestemme på 12 sprog til Moviestar Planet TV spots. Lydsiden produceret af Speakerburauet for SBS 2011-12